📍銅鑼灣📍重量級龍蝦Burger🍔🍔🍔超足料🆙🆙之前已經嚟食過,不過有一排無嚟啦🙈真係好掛住佢個龍蝦漢堡🤤🤤見今日經開cwb就特登去食🤣所以一去就叫咗份😹再+$30有薯條🍟同野飲😎上枱個陣真係覺得好大份😚好彩叫咗一份🙈夠曬兩個人食👌🏻原隻龍蝦拆肉🤤啖啖龍蝦肉配埋牛油果芝士醬🦞食落勁juicy‼️‼️最正就係個龍蝦鉗,勁大舊肉🤤一野放入口就full 曬🤣🤣叫埋個鱈魚手指配他他醬同蜜糖辣雞翼😍我想講個蜜糖辣雞翼真係超級好味😚雞翼控一定要叫‼️‼️食完您會想encore嚟多round😏鱈魚手指一啲唔腥😻其實我好少叫炸魚個啲,因為試過有啲餐廳處理得唔好,食落去會好腥🤢所以好怕怕😵但呢個絕對無,仲炸到熱辣辣👻食完咁多熱氣野,飲埋杯蜜桃冰茶夠曬解渴😈
📍銅鑼灣📍重量級龍蝦Burger🍔🍔🍔超足料🆙🆙
龍蝦漢堡

鱈魚手指配他他醬
食完咁多熱氣野,飲埋杯蜜桃冰茶夠曬解渴😈
蜜桃冰茶
龍蝦漢堡