2015-06-07 1289 views
等咗好耐,終於有機會嚟試!呢度嘅食物賣相都比較邪惡但係又令人難以抗拒 最邪惡嘅就係呢個Chicken Waffle(HK$88),waffle入面有成塊炸雞同芝士!炸雞嘅外皮幾香脆而入面嘅雞肉仲保留左肉汁且肉質嫩滑 ,如果再多啲芝士就好啦。不過窩夫就有啲太軟,個人鍾意脆嘅口感多啲。佢個樣好似普通薯條咁,但其實佢係Beet Fries(HK$58)炸紅菜頭條。紅菜頭條清甜,即使炸左都唔會好油膩,點埋有唐辛子嘅蛋黃醬,滋味到係咁食 。係burger同taco之間struggle咗好耐,最尾揀咗Kung Fu Fish Taco (HK$88)。本身對佢唔係特別大期望,但結果佢喺我係成餐入面最中意嘅,有啲驚喜 。炸咗嘅魚柳依然嫩滑,好鍾意佢酸酸甜甜嘅橙味醬汁加上芒果同埋牛油果,感覺好refreshing 。為咗beet fries同埋試埋burger,會搵時間再嚟食!

Chicken Waffle
Beet Fries