2014-03-28 1653 views
原本預約了他們落場前嚟(17:30前不用加一),但因突發事故額到當天晚上19:00。18:50到達位於H8 lift大堂, 嘩...要排隊等了三架lift先入到, 害我這第一次踏足H8的人虛驚一場。 準時抵達, 但原來book唔book位都一樣等候入坐 , 其實買團購時見係蔡瀾先生推介,老公叫我買2張, 好彩沒有...明白香港寸金尺土,坐位非常迫夾, 無論團購或正價都會催客走, 雖迫夾, 但卻有兩張大圓枱, 大約一張坐12人, 我見有大枱6個人,仲要搭個2人落去, 另一張大枱搭分3班客。我所有袋都要抱著吃, 很不是味兒呢 菜單如下但當日次序係--->咖哩牛腩飯夠辣, 本人冇辣不歡, 不過 比較硬身,撈咖哩汁一流的, 牛腩都好軟腍入味, 不過比軟碎同細件。-->馳名牛肉餅同九龍城的清真差唔多, 都算係鎮店美食之一-->砂窩雲吞雞砂窩雲吞雞都是可以的, 雖寫明1/4隻雞, 但比預期大, 湯唔知原汁原味的,雲吞餡應該係雞肉,一般

準時抵達, 但原來book唔book位都一樣等候入坐

菜單如下
但當日次序係--->咖哩牛腩飯
咖哩牛腩飯
夠辣, 本人冇辣不歡, 不過

-->馳名牛肉餅
同九龍城的清真差唔多, 都算係鎮店美食之一
牛肉餅
-->砂窩雲吞雞
砂窩雲吞雞

Other Info. : 係有兩隻似是蚊子仔(有翼的已死)係砂窩雲吞上面, 最衰冇影相作實,衛生就值得斟酌了
2014-03-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Dining Offer
Group-buy