🍴嗌咗呢間中環米芝蓮餐廳嘅意粉,彷彿都係喺度搵到香港人嘅「家嘅味道」。👌🏼 海膽意粉真係霸氣,滿滿嘅海膽鋪喺頂,咬落去鮮味滿溢,口感都係滑溜溜,令人滿足。佢哋嘅紅蝦意粉都唔錯,蝦膏鮮香得黎,每一啖都有滿足感。黎到牛肩肉,呢個 "Mayura Beef Shoulder" 係Lunch Set嘅一環,肉質香濃而溫潤,刀工鬼馬,每一咬都嚟個滑得喺舌尖滑翻滾。😋而家嘅讚喎就係佢嘅環境同服務,儘管冇啲乜嘢過分華麗嘅裝潢,但都係夠舒適,令人放鬆。職員服務都算貼心,唔會令人尷尬。餐廳過江龍感覺都啱哂呢度多元文化嘅城市,正喎!客人湧湧,好似見証咗佢嘅受歡迎度。總括嚟講,呢間餐廳嘅食物質素真係岩岩好!下次想試下其他佢哋秘製嘅餐點,期待下次再嚟幫襯啦!🍽🥂#米芝蓮美味 #香港飲食 #舌尖上嘅香港