2024-01-14 457 views
大師傅都聽過幾次,親身嚟食就真係第一次 嗌咗炸兩同埋牛肉腸粉 牛肉係碎牛肉,類似牛肉球嗰啲,腸粉雖然有但係好好味,經過廁所見到阿姐拉緊腸粉好有地道嘅感覺🥳同埋想提一提呢度服務都唔錯,雖然唔係話侍應好溫柔,但係好有人情味亦都好好安排!有一個客人啱啱入座坐咗一張圓枱,我哋兩個人本身諗住求其坐一張搭枱,點知阿姐安排咗我哋調枱超好型有心淨係呢一點已經攞滿分窩心嘅阿姐雖然發記粥品好味啲,不過嗰間出晒名好難咁樣比嘅粥嘅賣相好好,一睇落去已經好眠嘅感覺,嗌咗豬膶粥加粉腸,我覺得加料嘅話會本身嘅料少咗,可能本身唔想平會有5豬潤,而家就變咗$3豬潤+3件腸粉!豬粉腸麻麻哋,但係係有新鮮嘅豬潤嘅話就好新鮮好有你講我阿媽整落嘅味道呢一個就好味過發記 可惜只有三件咁就北菇滑繼續加咗豬紅,不過北菇原來得一件,滑雞就有大概好細嘅四件,不過全部都唔係雞胸位,而且係連皮嘅,變相真係食落肚嘅肉就唔多,我自己鍾意食肉多啲整體而言好滿足,估唔到得到一個面壁嘅位置會坐得咁舒服有機會會再嚟食
大師傅都聽過幾次,親身嚟食就真係第一次
淨係呢一點已經攞滿分
窩心嘅阿姐

雖然發記粥品好味啲,不過嗰間出晒名好難咁樣比嘅
有新鮮嘅
豬潤嘅話就好新鮮好有
你講我阿媽整落嘅味道
呢一個就好味過發記 可惜只有三件
咁就

整體而言好滿足,估唔到得到一個面壁嘅位置會坐得咁舒服
有機會會再嚟食
Type of Meal