2020-01-11 1130 views
傳統經典茶記,傳統阿叔阿姨招呼你,仲係傳統一齊講吓馬仔嘅氣氛,超級港式。誇張d講,住柴灣嘅人,應該無一個人未食過呢間香江茶餐廳,佢係柴灣其中一間正常味道食肆之一。今日去食個午餐,今日午餐有3個,我揀咗雞扒焗腸仔飯, 好鐘食佢焗到唔濃,成層芝士你都食到,好怕出面果d焗到濃到睇到都唔想食。雞扒好好味,好嫩滑呀!少少咸,吊吓味,接受到!跟杯檸檬水,唔好睇少呢杯檸水,極多茶記嘅檸水係苦ka,苦到你到落好多糖,但呢度呢杯檸水唔苦, 唔洗加糖都似返杯檸水!$43仲有湯送,d嘢又好食,我唔小心比多咗$10收銀阿姐好老實好好心咁提我!要繼續支持香江茶記!

要繼續支持香江茶記!

雞扒焗腸仔飯
2020-01-11