呢間應該係意大利菜式餐廳。主打鑊仔薯粒、意大利飯、all day breakfast、pancake、窩夫等。試完窩夫真係回味無窮!兩個人唔大食,晚餐叫左一飯一甜品:1.香煎三文魚意大利飯意大利飯俾我印象係好黏,食完感覺好thick好飽滯,但呢個完全唔會。主要用鮮蕃茄煮汁,味道酸酸地,好開胃,唔似人造蕃茄汁死甜。飯中夾雜住青椒粒、紅椒粒、洋蔥粒、雜菌菇,幾清新。配有d芝士碎係飯面,中和偏酸的味道更好味。主角嘅煎三文魚亦好食,肉質鮮嫩,有淡淡的魚香,切開時好似有少量油脂流出。唔會好肥膩。如果可以煎更香口就真係完美。可以用枱面嘅黑胡椒配三文魚,更層次豐富。2.焦糖青蘋果窩夫超級好食,絕對推介。窩夫好鬆軟,最怕出面食整得硬死實實。有少少朱古力醬,但唔使用都已夠味。配以青蘋果粒亦係亮點。青蘋果酸酸地,亦有天然少少甜,非常清香。另有好多焦糖粒,就咁食落口都唔覺得膩,唔知點解夾埋青蘋果或窩夫食好match。綠茶雪糕好軟滑。餐廳冷氣比較大風,換左兩次位,餐廳可能要諗諗某d位唔適擺座位。不過侍應服務好好,見我凍也俾我換去不同位置試下邊個位好d, 又持續主動俾熱水我。調味料:餐牌:餐廳環境:

兩個人唔大食,晚餐叫左一飯一甜品

1.香煎三文魚意大利飯
香煎三文魚意大利飯

主要用鮮蕃茄煮汁,味道酸酸地,好開胃,唔似人造蕃茄汁死甜。

2.焦糖青蘋果窩夫
焦糖青蘋果窩夫

超級好食,絕對推介。
綠茶雪糕好軟滑。

調味料:

餐牌: