同一班好耐冇見嘅朋友聚會,唔想打邊爐成身有陣味又唔想食日本野,朋友推薦左間西式餐廳,今次就嚟試一試啦餐廳裝修係復古風西式餐廳風格,牆相掛住唔同嘅懷舊擺設,非常有異國風情嘅感覺頭盤試咗菠菜忌廉湯同埋意大利油醋沙律忌廉湯菠菜味濃郁,沙律清新開胃,蒜蓉包外脆內軟又香,不錯!小食有一個鐵板芝士雞全翼同埋蟹肉柚子雜菜沙律,炸雞翼實在太罪惡啦!芝士可以拉出長絲配合雞翼一齊食十分濃郁惹味!雞肉炸得酥脆但又不失鮮嫩,仲有陣陣的蟹香味,食落的柚子雜菜可以中和一下油膩感香草茄蓉辣肉腸意粉黑松露野菌長通粉火候十足 調味十分出色,只是吃多有點漏鵝肝和牛芝士漢堡鵝肝和牛咬落肉質非常豐富厚實,每一口都是飽滿的肉汁 ,惹味十足!慢煮德國鹹豬手特別推介外面脆皮做得非常酥脆之餘肉質都非常細緻嫩滑澳洲肉眼扒五成熟剛剛好肉味出眾 入口即溶最後仲有精緻甜品奶凍作為完美嘅結尾。

頭盤試咗菠菜忌廉湯同埋意大利油醋沙律
忌廉湯菠菜味濃郁,沙律清新開胃,蒜蓉包外脆內軟又香,不錯!

香草茄蓉辣肉腸意粉

黑松露野菌長通粉
火候十足 調味十分出色,只是吃多有點漏

鵝肝和牛芝士漢堡

慢煮德國鹹豬手特別推介
外面脆皮做得非常酥脆之餘肉質都非常細緻嫩滑

澳洲肉眼扒五成熟剛剛好
肉味出眾 入口即溶

最後仲有精緻甜品奶凍作為完美嘅結尾。