2006-01-15 17 views
小弟唔係太喜愛食火煱,但都會有下次.首先係個價錢104.5全包, 唔洗心掛掛, 唔會好似稻x同小肥x咁等張單嚟既時候個心跳得咁利害.以今時今日每人104.5去食火煱真係好抵.初初諗住咁平一定冇咩野食, 又唔係wo, 張配料紙既配料選擇仲多過食早茶張點心紙點心選擇喎. 咁我就慢慢睇, 雖然d野食同d湯底咁係好多花樣, 但都有好多我鍾意食既嘢.咁我就選牛肉, 鴕鳥肉, 好多丸、魚扎、魚皮餃等食物. d野好快送來, 咁我就食牛肉先,切得好薄, 好易入口. d丸係人手打, 好滑好彈牙, 我最鍾意食魚皮餃, 好多餡, 阿媽就鍾意食魚扎同魚丸. 之係仲叫左炸魚皮, 我覺得好似食卡樂b咁, 好翠口. 尤魚都好有口感. 勸大家唔好食火腿丸, 因為會好飽, 食唔都其他好野.服務方面都幾很好, 一坐埋位唔洗講自動自覺俾酌蔗汁比我地, 連庶汁都好飲過人. 落完order大約五分鐘就送來, 阿姐都幾好笑容. 食完d野好快有人嚟收. 有一樣要改善, 就係環境, 都幾舊, 裝修下就更好. 如果你唔係要求好多花巧野, 只係想打下邊爐同食d好野, 又要平, 冇其他選擇, 一定要來.
小弟唔係太喜愛食火煱,但都會有下次.

有一樣要改善, 就係環境, 都幾舊, 裝修下就更好.