1K
2017-06-03 3946 views
平時食放題相信比較少人會諗到旺角,多數都會去旺角食,當然我自己都吾例外,但由於男朋友住戈頭就去試試,事先佢極力推薦。壽司冇咩特別,都系咁,不我想講蟹籽既數目都幾多。每次食日本菜嘅焦點都當然係刺身,叫左三文魚、甜蝦、虎蝦;⭐️三文魚吾系特別好食,脂肪分佈並吾系好平均,鮮甜既感覺就有少少既。⭐️蟹棒夠凍,不過食得出吾系冰鮮,抵讚⭐️虎蝦真係唔係間間放題都有得食,條紋分明,晶瑩通透亦吾帶海水味炸物同樣系我系放題好中意既一環;⭐️天婦羅似乎吾太新鮮,擺左一陣已經只剩下微溫,不過咬落去都系脆脆地,入面既蝦就吾算好食,亦帶點油膩⭐️芝麻雞翼真心一流,超級脆卜卜,雞翼味十分濃,熱辣辣好正,加上芝麻錦上添花⭐️吉列蠔炸粉數量感覺上系岩岩好,蠔味都幾重但吾會好苦。一口牛就真系淨系一口就算好油好油好油,佢應該叫「油浸一口牛」。

壽司冇咩特別,都系咁,不我想講蟹籽既數目都幾多。

每次食日本菜嘅焦點都當然係刺身,叫左三文魚、甜蝦、虎蝦;
⭐️蟹棒夠凍,不過食得出吾系冰鮮,抵讚

炸物同樣系我系放題好中意既一環;

⭐️吉列蠔炸粉數量感覺上系岩岩好,蠔味都幾重但吾會好苦。

一口牛就真系淨系一口就算
好油好油好油,佢應該叫「油浸一口牛」。

2017-06-02