2019-09-17 369 views
又黎新都城食飯 泊車優惠贏晒 加上呢間餐廳會俾泊車單 呢個商場又晤需要check電子消費 揸車既你明既😂😂😂😂平時想出去食飯又晤想食太貴我地通常都會食喔間 不過腸胃敏感真係晤好亂試 或者自己再洗洗啲餐具會穩陣啲 呢個價錢我可以接受到有啲晤乾淨今日肚餓 所以叫左兩個主食兩個小食平時我地係一主食兩至三個小食 不過我地係比較細食既第一個係莎拿美腸pizza pizza焗得好脆口 個又晤算好薄 火喉控制得幾好 上面既腸晤算好咸 味道份量都幾好 岩我口味溫泉蛋carbonara 晤好預係傳統做法 但溫泉蛋的確做得晤錯 非常流心👍 芝士份量都足夠我食左好多另外小食叫左八隻雞翼 同埋 香辣腸雞翼係似pizza hut既香辣味 不過未必每次好食 有時會overcooked 今次整得幾好 夠辣 雞翼又夠大隻香辣腸夠平 $19四條仲有四件薯角 不過食要小心啲 佢會爆汁兩個人只係$120晤洗 性價比的確高晚市排隊超級多人 要食建議七點前或八點後

今日肚餓 所以叫左兩個主食兩個小食
平時我地係一主食兩至三個小食 不過我地係比較細食既