2019-05-19 1458 views
今日同事話去食千兩,咁就跟大隊啦,車,我以為咩日本餐廳,板X都唔平啦。嘩!一去到門口,即刻出冷汗,睇佢門面,都唔方平得去邊,睇埋餐牌,想點呀?出雙糧呀?邊食得起呀?即係豪一次啦!聽日食面包啦!於是點咗個最平既A餐啦!個餐送到黎,而!個賣相唔錯喎!份量都可以喎!先試試個面豉湯啦,都係咁啦!全世界個面豉湯都係差唔多架啦!個烏冬幾好味喎,彈牙,唔會一嚿嚿,個湯又清。再試下啲壽司先。一睇件三文魚,佢燒過喎,唉!燒過即係腥爆啦!我唔得架喎!不過八十幾蚊,腥都食架啦。但睇真啲!佢唔係全熟,於是放入口啦,嘩!好食到你唔信呀!我未試過咁好食既三文魚壽司架!講唔到點好食,自己試啦!最後講埋天婦羅炸蝦,想點呀?我以前食果D係乜野天婦羅黎架?我呢一刻先知,天婦羅係可以好好味架喎。食完晒之後,我一啲都唔覺得 90 蚊係貴囉!對唔住呀!怪錯咗你!
即係豪一次啦!聽日食面包啦!
於是點咗個最平既A餐啦!
個餐送到黎,而!個賣相唔錯喎!份量都可以喎!
先試試個面豉湯啦,都係咁啦!全世界個面豉湯都係差唔多架啦!
個烏冬幾好味喎,彈牙,唔會一嚿嚿,個湯又清。
講唔到點好食,自己試啦!
百兩定食
2019-05-06
$120 (Lunch)
百兩定食