2020-06-05 144 views
本來想去五代同糖,太耐冇喺旺角食糖水嘅關係連佢執咗都唔知,朋友就帶我嚟咗呢間黃店,睇menu 個個都好吸引,最後揀咗個益力多達人,嚟到個賣相都唔錯,面一層太多嘢,冇辦法落個益力多住,就食咗個雲尼拿雪糕先,伏到嘔⋯泥膠味,算!可能係我唔識欣賞,轉食菠蘿⋯超級酸!算!可能係罐頭菠蘿冇揀過,雪糕食到一半真係頂唔順,先諗起有練奶係到,淋上去之後,真係好食好多,全部變哂練奶味,練奶嘅作用原來係咁,食到咁上下終於到主角益力多刨冰,由於冇及時落,啲冰痴哂一齊,咁就照落等佢溶溶地先再食啦,食咗啖真係想講粗口,益力多並唔係大家市面上個種益力多,滿懷期待嘅益力多只係活乳酸菌味,其實算唔算係違反商業說明條例呢!?最後未食哂已經走咗。
益力多達人