2021-03-23 85 views
🥖:周打蜆湯配農夫包評分: 9 / 10我超鍾意食麵包同飲周打湯,所以我對依舊包完全冇抵抗力😋 好好食唯一扣分嘅就係,湯配農夫包永遠都食得好唔方便,成日都會想搣啲麵包掂啲湯嚟食,但如果搣得太多包,啲湯又會瀉晒出嚟😂🥑軟殼蟹牛油果燴飯評分:8 / 10我其實麻麻地牛油果,但我覺得佢個飯做得幾好食,我係完全可以接受,好creamy好食,唯一比我扣左啲分就係 佢個軟殼蟹整得麻麻,出邊啲炸粉比較厚,但其實佢隻蟹係啖啖肉,整返好啲,依碟野會更高分👍🏻沙律都唔錯👍🏻🥗🧆:黑松露油炒蘑菇評分:5 / 10成餐飯唯一失望嘅就係呢個黑松露油炒蘑菇,首先嗰啲草青味好勁,又唔係好有黑松露味,成碟野味道好淡,認真麻麻,或者我唔識欣賞😂🙈🍹:蘋果梳打評分:7 / 10Main dishes 跟一杯飲品,不過不失,正正常常二人共消費: $323人均消費: $161.5Menu 供參考😚唔記得咗影當時嘅環境,除咗嘢食之外其實呢間餐廳嘅環境唔錯,有啲位置都適合鍾意打卡影相嘅你哋你影吓相🎞Atmosphere: ★★★★☆Food: ★★★★☆Price: ★★★☆☆Photographable: ★★★☆☆
🥖:周打蜆湯配農夫包

評分:5 / 10
黑松露油炒蘑菇

🍹:蘋果梳打
評分:7 / 10
Main dishes 跟一杯飲品,不過不失,正正常常
蘋果梳打

Food: ★★★★☆
Price: ★★★☆☆
Photographable: ★★★☆☆
2021-03-17
$161.5 (Dinner)
周打蜆湯配農夫包
軟殼蟹牛油果忌廉燴飯