2023-08-15 320 views
觀塘區好野食的確唔少,自己幾鍾意食印度野,但呢區的確唔多,今日搵到一間去試,發覺幾好,有種喜出望外的感覺。呢間餐廳地點有點僻,裝修簡潔,地方算幾闊倘,望落感覺乾淨,而且坐得舒服。食物黎講都有不少選擇,佢個lunch buffet 都有幾多野食,蕃茄咖喱雞,烤薄餅,煙肉,沙律,蔬菜,烤雞,咖喱魚,菠菜芝士,咖喱扁豆,印度香飯等。香飯軟硬適中,唔會好乾身,幾好食,另外咖喱好入味,配上魚、扁豆、雞都好好味。烤餅就好軟熟,唔會好硬,又幾香。加上有些沙律、蔬菜選擇,唔會淨係得肉,食落無咁滯,成個buffet呢個價能夠食到呢個水準的印度菜,算係有驚喜!

呢個價能夠食到呢個水準的印度菜,算係有驚喜!