2023-02-11 28 views
西環藝里坊除咗有好多壁畫之外,原來都仲有一間超靚的打卡餐廳。餐廳裝修充滿波希米亞風格,好舒服的感覺,而且仲靚添🫶🏻又係一間打卡一流餐廳呀👍🏻每款菜式及飲品非常用心,而且味道都係唔錯的😋美食推介:💛龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬:龍蝦湯湯底濃厚,配上大蝦,蟹肉及烏冬,最令人驚喜的是放上牛油果一起吃,原來都係咁夾👍🏻好食呀😋💛乾炒大蝦🍤蒜香意粉:大蝦爽口,意粉煙靭彈牙,蒜香味非常濃郁,令人會吃不停的一個主食🫶🏻😋😋最愛這個意粉的口感🫶🏻💛熱情果高山茶:濃濃的熱情果味,酸酸甜甜,配上高山茶,非常清新😋💛野莓梳打:充滿黑加倫子的味道感覺,配上梳打水,不會太甜👍🏻餐廳📍不籽是咖啡(藝里坊)📍西環西營盤忠正街8號藝里坊地下1號舖*價錢中位*波希米亞風,打卡一流👍🏻

餐廳裝修充滿波希米亞風格,好舒服的感覺,而且仲靚添🫶🏻

又係一間打卡一流餐廳呀👍🏻

每款菜式及飲品非常用心,而且味道都係唔錯的😋

美食推介:
龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬

乾炒大蝦蒜香意粉

熱情果高山茶

野莓梳打

餐廳
📍不籽是咖啡(藝里坊)
📍西環西營盤忠正街8號藝里坊地下1號舖

*價錢中位
*波希米亞風,打卡一流👍🏻
2023-02-09
Type of Meal