2024-02-29 339 views
嘻嘻~ 有優惠介紹🤩逄星期三晚上6點後叫任何正價Pizza就可以用$1換份(價值$138)既300克頂級黑毛安格斯牛扒配巴馬臣芝士超脆薯條🥰🥰🥰 **下星期去既朋友 佢地會係送豬呀另外平時都有好多唔同優惠 我地簡左 12‘’蟹肉大蝦薄餅 $188食落好有印度薄餅既鬆脆感橙色醬會有啲啲辣但同蝦肉幾夾只有好少既蟹肉 鋪得唔平均 只有部分薄餅上先有好少因為醬偏少 所以食到尾有啲乾身最可惜既係 佢圖文有啲不符我同朋友都以為係蟹肉會鋪滿係底面頭會有芝士我哋一致覺得可能揀肉醬底嘅pizza 可能會好食啲黑毛安格斯牛扒配巴馬臣芝士薯條牛肉已經set好熟度 無得比你簡大約係5成左右 望落就幾好既 但食落就好難咬好韌成碟下面都係血水有4個醬可以簡 我地簡左黑松露✨全餐最好食既野係薯條✨ **可以任食夠熱夠脆仲會有啲芝士粉係面但因為醬只係比好少另外可以問佢地拎蕃茄醬 同場加映題外話:係餐廳食飯個陣隔離枱既情侶好慘呀~我地呢幾枱算係一齊叫pizza+牛扒但我地就食完佢地個pizza都無黎過職員一開始話幫佢地跟跟最後我地食完走啦 聽到職員話個pizza燶左要再整比佢地我地係8點去 9點佢地就關門走個陣已經8:
嘻嘻~ 有優惠介紹🤩

但因為醬只係比好少
另外可以問佢地拎蕃茄醬

同場加映題外話:
係餐廳食飯個陣
隔離枱既情侶好慘呀~
我地呢幾枱算係一齊叫pizza+牛扒
但我地就食完佢地個pizza都無黎過