今次本小姐無中伏。:.゚ヽ(*´∀`)ノ゚.:。 終於食到好東西 未行到都聞到好香 (・ิω・ิ)  講緊嘅就係呢間Popcorn brother爆谷店其實係香港都算少有,通常食popcorn都係戲院買,價錢又貴。Popcorn brother 就唔同~價錢貼地口痕嘅有細包裝當零食俾你試勻咁多口味之外,大胃唔夠食又可以揀筒裝1升/2升/ 5升。Popcorn brother 個logo都幾得意,紅白色條紋帶有美國style。店主哥哥話原材料全部都係美國特登訂返嘅,俾左幾粒我試先問我要唔買包試下。幾粒點夠喉丫,即刻點頭如搗蒜咁買一包黎食 (›´ω`‹ )  (›´ω`‹ ) 呢個係細包揀左三溝就每樣試下, 分別有咸牛油、朱古力同焦糖。聽講朱古力味相當受歡迎,果然好正無介紹錯,粒粒均勻。睇住佢炒爆谷,熱辣辣又脆身,重點係好香,空氣好似只有爆谷陣甜味焦糖唔會太甜,味道濃郁咬落去卜卜脆,小心食到停唔到口。我忍唔住幾粒幾粒咁放入口咸牛油味反而無朱古力同焦糖味咁特出,可能係因為成個口都係甜甜地。姐吃的不是粟米,是爆谷 ʅ(´◔౪◔)ʃ 成包倒落口都唔知幾爽!下次想食爆谷,可以試下Popcorn Bro

Popcorn brother 就唔同~價錢貼地

聽講朱古力味相當受歡迎,果然好正無介紹錯,粒粒均勻。

下次想食爆谷,可以試下Popcorn Brother !星期六日有時會有限定口味架 (✪ω✪)
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)