中環新開美式快餐店,有近20款食物,最刻意當然係店內環境。先唔講食物,最當眼係鋁片搭成既Food Truck!! 架Truck雖然唔係真,但車軩係真既,裹面係廚房。佢地有個Set: Vintage+1款Sides+罐裝汽水 就$108 第一次上到黎就試一試個Set先。Vintage($78):包 同 肉 都係四方形 。包加左薯仔整(Potato Bun),香味更加出,外形睇落更鬆軟,食落口感都係鬆軟,唔會食一啖就有太乾身既唔舒服既感覺,果然係新鮮烘製!! 芝士用3種芝士,口感更豐富同濃郁,可以食食下有少少拉絲添~~其他配料蕃茄、酸瓜、洋蔥都大大塊!!最重要配料都好新鮮爽口!!肉都係四方形,厚身漢堡扒,厚肉之餘好juicy!!肉味質感好又唔"un"!!最惹味!!整個組合雖然傳統,但味道惹味!! Beet Fries($58): 用紅菜頭切條炸,外表好似牛肉條。由於即叫即炸,炸出黎熱熱地,食落香口香脆,加埋沙律醬,清甜又惹味!!加上沙律醬有七味辣粉同蔥,一齊食就食唔停!! 之後見佢地Menu,D野食都係手繪,而甜食畫得幾吸引,就再嗌個Ice Cream Taco。Ice Cream T
Vintage($78):
包 同 肉 都係四方形 。加左薯仔整(Potato Bun),香味更加出,外形睇落更鬆軟,食落口感都係鬆軟,唔會食一啖就有太乾身既唔舒服既感覺,果然係新鮮烘製!! 芝士用3種芝士,口感更豐富同濃郁,可以食食下有少少拉絲添~~其他配料蕃茄、酸瓜、洋蔥都大大塊!!最重要配料都好新鮮爽口!!都係四方形,厚身漢堡扒,厚肉之餘好juicy!!肉味質感好又唔"un"!!最惹味!!整個組合雖然傳統,但味道惹味!!

Beet Fries($58):

Ice Cream Taco($40):窩夫威化好似Taco,包住雪糕,外層係朱古力脆皮同果仁碎。呢個係一早整好,味道同 某個雪糕品牌 大腳板差唔多,如果價錢黎講可唔嗌都得。

環境:美式塗鴉、美式卡車、街場鐵絲網、懷舊燈飾、長木枱 比到黎到既客人有一種美國戶外既old school feel,設計型格又更有戶外用餐既感覺。

服務:
Staff 都有笑容,解釋清楚,食完一樣野都好快清理。某D Staff 都會問客人既意見。

2015-02-02