2008-08-26 61 views
繼琴日食完海之味同富士卷之後,今日走左去就佢的雞批($7)同綠晶瑩($6.5)~~11點幾開工之前去買,即時就食左個雞批做lunch~~正常size的雞批,不過我買得不是時候,唔係新鮮出爐唔係一定會再好味d~~入面d雞好嫩,加埋d火腿,味道都唔錯不過對我來說就淡左d(我愛吃濃味的~~),鍾意清淡d的朋友應該一試~~原本我以為一個雞批唔會點飽,但食完先發覺佢真係幾頂肚細食d的人可以當lunch食都得~~個綠晶瑩我就留到7點半放飯先食,不過因為放o係袋入面,有d走樣,所以都係唔影啦!入面主要有肉鬆同蛋沙律,仲有塊火腿同生菜,估唔到d生菜放在咁耐仲好爽脆都算幾好味~~不過其實講真佢同富士卷真係無咩分別,就係d肉鬆擺o係入面定出面咁解遮......試左咁多款,都係海之味最正

唔係一定會再好味d~~入面d雞好嫩,加埋d火腿,味道都唔錯
細食d的人可以當lunch食都得~~

試左咁多款,都係海之味最正
雞批
雞批