平時拍拖其實都鍾意食中菜,不過兩個人其實都幾難叫餸,叫兩碟有唔夠,但三碟又好似太多咁😖呢間霸王山莊嘅好處,就係每碟都細細碟,兩個人食都可以叫多幾款餸!而且上海菜都係我哋好鍾意食嘅嘢😝海蜇味道唔錯,好爽口,不過略嫌太碎,我就鍾意成條食多啲啦!花雕醉雞,我誠意推介!花雕味唔太濃,雞肉煮得好滑,雞皮就好爽,雖然$88有啲貴,不過都好值得試!👍🏻👍🏻 砂鍋雲吞雞,平時叫親都一大煲,呢度嘅好處就係可以揀一人份,或者係要一煲。細細煲可以淺嘗下,又可以有個湯飲🍲 最後上海粗炒係我摯愛,味道好好,而且足料,不過就有啲油😵

海蜇
花雕醉雞
雲呑雞(一人份)
上海粗炒
2016-12-22
花雕醉雞
雲呑雞(一人份)
上海粗炒