2021-02-22 402 views
真係細細個就聽過呢個名,但食就真係第一次,心血來潮想食豆腐,叫左煎釀豆腐,豆腐花,豆漿同埋腸粉,咪睇得幾樣野,但都好鬼飽!因為我係叫外賣APP的,無諗過送到黎都仲係熱辣辣的,個煎釀豆腐真心好食,好有豆味又唔會好油好肥!豆腐花一定要食熱,熱辣辣食豆味最重,佢仲另外跟黃糖俾我自己落,想幾甜自己話事!而個豆漿雖然無驚喜但都好飲,下次想試下個黑豆漿!至於個腸粉純粹想飽啲而嗌的,下次都係試下個聽講好脆既豆卜,哈哈!#因為我叫外賣,所以環境未能實際評分#但服務就評到,因為佢地有親手寫左thank you係張單度,好sweet#仲送左封利事,入面有兩粒糖#外賣APP叫比起堂食是有一點點貴

#因為我叫外賣,所以環境未能實際評分
#仲送左封利事,入面有兩粒糖
#外賣APP叫比起堂食是有一點點貴
煎釀豆腐