2024-01-17 426 views
來到這家店,睇咗吓menu,諗諗下決定咗先點幾樣招牌。點咗芝士泡菜煎餅,一嗌到就係咁嘆為觀止!煎餅嘅芝士拉絲勁正,啖啖都覺得滿足,泡菜的香味同辣味真係好平衡,嗜辣如命嘅朋友應該會覺得夠哂kick。🤤跟住食嘅半半(甜辣醬+秘製蒜香醬)雞,分量好足,一啖咬落去,雞肉鮮嫩得嚟不澀口,對秘製蒜香醬一試難忘!如果蒜味再重啲,應該會更夾!醬料鋪得滿滿當當,真心喺雞中尋寶。👌啱啱好,見到有芝士蛋卷,每樣都嚟段硬功夫,值得一試。啲木魚花碎加埋蟹籽,每啖都喺味蕾上迎接一個又一個驚喜。隻蛋卷香滑得嚟,啲芝士趁熱食呢,勁正!💯全體黎講,呢家店嘅食物質素同口味都係上乘,特別適合同三五知己,嚟個開心嘅聚餐。🍽️🎉下次我定必會再回味,期待新發現!各位食客,不妨都試下嘅!👍🔥