附近睇完展覽覺得肚餓就一於入去食,冷氣好涼,夏天熱辣辣入去真係好爽,或者都有戶外位任你揀。食午餐,入面係buffet形式嘅,仲有個bar係隔離嗌嘢飲,食嗰日係亞洲菜色,不過都有好多款麵包呀蛋糕同沙律揀,齋麵包都已經有四、五款,然後搽麵包又有四種可以揀,有兩款芝士又有蒜蓉牛油同Cream Cheese,比起其他得普通牛油嘅buffet真係好有心。講翻主菜,我都係事後睇翻先知係素食buffet,我依啲平時唔係食開素嘅覺得好健康,但係又唔會好似印象中嘅素食餐廳咁無聊,好驚喜,真係唔好因為見倒係素食就卻步,一定要入去試試。全餐飯我最鍾意佢個奶油燉菜,奶油嘅味道啱啱好,好順口一個唔小心就食左幾轉,而且全部餸都熱辣辣,見住佢一兜清曬另一兜即刻上。環境都好舒服好乾淨,有景睇,入面又有唔少畫同自製嘅裝飾,食飽之後同朋友坐左陣吹下水影下靚相。總括成個經歷都係開心嘅,以後經過中環會再去。

總括成個經歷都係開心嘅,以後經過中環會再去。
2019-07-25
$118 (Lunch)