(Non-member)
2012-05-13 33 views
今晚我位好朋友請我睇演唱會, 咁我就選左呢間近HONG HUNG 日本燒餅尊門店請返佢食,我地6點30左右到,裹面客人兩三台, 可選岩自己GE位置,裹面擺放左好多漫畫,好多名人PHOTO , 加多$20有許願牌, 細細間同朋友食飯聚會最岩, 個WAITRESS 推介二人餐俾我地, 叫套餐就加指定小食半價, 我地好快就決定呢個SET, 我地加$59兩款小食( CHICKEN WINGS 同WASABI OCTOPUS) 我地個燒餅就唔加面$24正係加$10 EGG, 加面驚太飽食唔晒,大廚出餐安排得好好令每樣食物都熱洪洪到我地面前, 見到隔離張台是散叫,見到炒拉面好吸引,下次要試下呢個! 原來呢間之前搞過團購, 錯過機會TIN, 其實用幾百蚊GE 野食去評論D 食物都算GD, 不至於下面用百幾蚊食呢個二人SET GE團購朋友所說那麼差, 我之前去過銅鑼灣某間日本燒餅都是喜歡呢間噹噹燒, 我會推介我朋友呢!
WASABI OCTOPUS
燒CHICKEN WINGS
SEAFOOD 味燒餅 + EGG
金姑牛肉同CHEESE 雞串 (GOOD)
金黃色GE 炸雞
北寄貝SALAD

2012-05-12
北寄貝SALAD
金黃色GE 炸雞
金姑牛肉同CHEESE 雞串 (GOOD)
SEAFOOD 味燒餅 + EGG
燒CHICKEN WINGS