🌸🌼百變小櫻魔法神奇誰可阻擋?看我Sakura揮揮魔棒解開嘴咒🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♂️✨。於是草根姐妹的嘴咒也解開了👅🤤,要大吃一餐🙌🏻🍴。🌸小櫻紫薯流沙包($45)小櫻印花有啲模,不過包幾軟,食到紫薯嘅天然甜味🍠,唔錯。 🌸小狼玉子燒($49)玉子燒上面有道符圖案,夠晒igable ,但講真味道得好一般,唔夠鬆軟又冇蛋香唔夠鬆軟又冇蛋香🐣。🌸小櫻生煎包($49)粉紅色的生煎包上加上日本櫻花蝦🦐,賣相不錯,可惜味道單一,不突出。🌸鮮蝦炸春卷($59)一客5條,長之餘很足料🦐,脆而不油👍🏻,好吃。🌸米網煎餃子( $40)餃子味道不過不失,米網回潮,難以咬開,不推薦🙅🏻‍♀️!🌸太極芒果糯米飯($69)黑白糯米飯做成太極的模樣,白糯米較乾但有口感,黑糯米軟腍,芒果夠甜🥭,但椰漿不夠香,整體味道一般。🌸小丸子椰皇($59)感覺較上次進步,內裏椰皇奶凍軟滑,有椰皇清香🥥,小丸子夠煙韌。🌸原隻鮑魚燒賣( $69 ) 🌸香脆鮑魚酥( $69 )鮑魚酥和鮑魚燒賣是新推出的點心,賣相吸引😍,有整整一小隻鮑魚放在上面。雖然鮑魚酥酥皮過薄,但中間加上叉燒做餡料,非常惹味。兩款點心的味道皆不錯。餐牌如下

小櫻紫薯流沙包
🌸小櫻紫薯流沙包($45)
小櫻印花有啲模,不過包幾軟,食到紫薯嘅天然甜味🍠,唔錯。

小狼玉子燒
🌸小狼玉子燒($49)

小櫻生煎包
🌸小櫻生煎包($49)

鮮蝦炸春卷
🌸鮮蝦炸春卷($59)
一客5條,長之餘很足料🦐,脆而不油👍🏻,好吃。

米網煎餃子
🌸米網煎餃子( $40)
餃子味道不過不失,米網回潮,難以咬開,不推薦🙅🏻‍♀️!

太極芒果糯米飯
🌸太極芒果糯米飯($69)

小丸子椰皇
🌸小丸子椰皇($59)

原隻鮑魚燒賣
香脆鮑魚酥
🌸原隻鮑魚燒賣( $69 )
🌸香脆鮑魚酥( $69 )

餐牌如下
Type of Meal