👧🏻Wodafoodie in Tai Kok Tsui呢間小店雖然細細間,但🍔都有14款,呢到又裝修得好有特色,每張枱都有手套、紙巾、唔同醬汁提供,好貼心👍🏻✨🐮日本神户牛漢堡 $118🇯🇵日本神戶牛唔似美國澳洲牛咁重肉味,有辨識度好高既香濃牛油味。食太多會膩,所以呢個漢堡扒份量啱啱好😍🍔最上層有用牛油炒過既🧅洋蔥,口感唔會太爽仲有少少甜既感覺,令到成個漢堡多左一個層次。最下層既🌱大豆芽就為成個漢堡加入田園清爽既感覺,大大減少左神戶牛既油膩。麵包外脆內軟,吸收左神戶牛既肉汁,就咁食都好好味😋搭配煎蛋、車打芝士同日式焙燒芝麻醬,好惹味🥰✨🐥水牛城雞肉漢堡 $58健身人士首選🌟好少見有烤雞胸肉既🍔兩大塊雞胸肉仲大過塊包,係優質蛋白質呀😍配上超濃味既🧀藍芝士同辣醬汁,好香好惹味🤤不過應該唔係個個受到藍芝士獨特又濃烈既香味。🍔加埋🥬生菜同🍅蕃茄,真係好fresh!體重管理人士絕對可以揀呢個burger,食完一d罪惡感都無😝🥳📍 Burgerman (大角咀)大角咀埃華街95-97號地下
👧🏻Wodafoodie in Tai Kok Tsui

✨🐮日本神户牛漢堡 $118

✨🐥水牛城雞肉漢堡 $58

水牛城雞肉漢堡

📍 Burgerman (大角咀)
大角咀埃華街95-97號地下
Type of Meal