🥢由蛋糕店起家轉營為一家小店cafe 由當初的千層蛋糕演變到依家有主食、窩夫心太軟、咖啡☕️🍰提拉米蘇千層蛋糕 $42咖啡味幾濃下 同cream係相輔相成🤣而且嗰cream係超級滑身 加上佢整到好薄身 食完唔會覺得好漏,之後仲好想食多個😙😙👻佢酒味唔重既 如果唔好酒既朋友仔都岩嘅🥰🍰菲律賓呂宋芒果千層蛋糕🍰 $42個人覺得有少少酸😉 果肉還算多而且香口,芒果味重,男朋友就覺得甜而不酸🤣🤣🤣千層蛋糕個皮夠薄,尾尾位蛋香味香濃,呢款食落去就會有層次多啲🥰💫Flat White Flat white配Tiramisu 簡直係最佳好友👬咖啡味好濃 因為奶少啲飲落去無咁濟,飲一啖咖啡再食一淡蛋糕,係超級享受😎♨️CC BAKERYYYY x 千禧咖啡 (旺角)旺角豉油街10號地舖營業時間: 12:00-20:00
🥢

🍰提拉米蘇千層蛋糕 $42
佢酒味唔重既 如果唔好酒既朋友仔都岩嘅🥰

🍰菲律賓呂宋芒果千層蛋糕🍰 $42

💫Flat White
Flat white配Tiramisu 簡直係最佳好友👬

♨️CC BAKERYYYY x 千禧咖啡 (旺角)
旺角豉油街10號地舖
營業時間: 12:00-20:00