2012-09-03 15 views
因為買左團購券,去開旺角食番杯先~買$15 就可以當 $40用~不過依間店太小,沒有自助放toppings,但我其實鐘意店員裝yogurt比我的,好似無咁多人掂過d配料乾淨d~本來想試新口味乳酪,點知用團購券只可選原味,但我在其他分店又可以自由選擇乳酪口味既,why?選左原味後,可選4款toppings,叫了藍莓、士多啤梨、綠茶mochi及芒果爆珠~乳酪好大杯又好夠冰,藍莓同士多啤梨份量好少,綠茶mochi好硬,唔好味,爆珠就幾好,酸酸甜甜~這張相攝於收銀的枱面,店員用鄙視的眼光望我,好似我阻住佢咁,但跟本就未有客人買yogurt lor~我不會再幫襯這間分店的,我去過沙田的店店員好好人,仲可以選乳酪的口味架
因為買左團購券,去開旺角食番杯先~

買$15 就可以當 $40用~

TakeAway
$15 (Tea)
Dining Offer
Group-buy