土瓜灣優質食材專門店嘗鮮 佢地主打全球新鮮生蠔 海膽 壽司到會 水果等等 如果買滿$600仲免運費送貨 超級方便 對於成日行果欄 同去旅行嘅我 呢到都好吸引.佢哋每星期都有唔同 生蠔 海膽選擇有少少Omakase 感覺 佢哋幫你搵番有咩時令食材最平⭐️法國直送生蠔只係$10/隻如果想食高級d 呢排有⭐️北海道仙極生蠔$58👍🏻好肥美飽滿 咬開有爆漿感覺 好creamy而佢地 海膽最近有⭐️箱根 生雲丹 海膽口感好滑好濃郁😍 原盒買 圍返會平過平時出面食壽司.除此之外 佢哋仲有壽司到會 需要早一日訂客人可以自己揀搭配 選擇壽司種類呢次試左 三文魚/花之戀/帶子/赤蝦/油甘魚值得一讚佢哋飯粒 粒粒分明唔鬆散刺身質素唔錯 最重要係方便如果有興趣 可以睇睇佢哋IG @freshpoint_hk.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_土瓜灣.#嘗鮮優質食材專門店FreshPoint FineFood specialist門市:土瓜灣北帝街38號Downtown 38地下6號鋪客服:info@freshpointhk.com一般查詢:+852 3520-3699Wha
佢哋每星期都有唔同 生蠔 海膽選擇
門市:土瓜灣北帝街38號Downtown 38地下6號鋪
客服:info@freshpointhk.com
一般查詢:+852 3520-3699
Whatsapp:+852 5601-9053
營業時間:逢星期一至四11:00-20:00 / 逢星期五至日及公眾假期11:00-21:00
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長

#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #土瓜灣美食 #香港美食 #紅磡美食 #黃埔美食 #海膽 #刺身 #壽司 #月餅