2018-07-26 913 views
今晚我同老公,早就約左朋友仔食飯唱K慶賀生日,我哋依班打工仔,咁就哽係唔放過休閑時段,放工都要玩盡佢。一黎到依度,我地先入lift,因為佢都有幾層嘅關係,我地就多人,都俾左間唔錯嘅房我地,同層有K Buffet ,可能我地唔夠早,啲扇貝呀蝦呀俾人攞晒,咁都有其他壽司同刺身,刺身每次就可以攞兩份,我個人就比較鍾意刺身啦,都食咗兩轉,啲三文魚都係好似幾大塊唔錯嘅,另外佢有個打邊爐嘅位置,嗰度就俾你任攞啲嘢食落個鍋度,你就加埋湯底一齊煮熟佢,咁就可以成鍋拎入房食,你知啦年紀都唔使咁要食啲蔬菜類嘅,依個自助模式都幾好,另外都有水果甜品,水果都唔錯嘅,甜品就一般般,仲有冷盤係沙律。而最值得一讚就,有熱嘅花茶你飲,依個女仔到咗一定年紀就明㗎啦,送10杯凍飲俾你都不如一杯熱嘢飲仲要係花茶喎!唱K方面音質唔錯㗎,由於我哋多人佢就俾咗個大房我哋,仲有獨立廁所添,啲歌嘅種類就冇以前咁少啦近年呢多番好多唔同種類嘅嗰種。環境方面呢一入去係有少少煙味嘅,但只要你開咗道門,我估散煙味散左兩鑽攞嘢食嘅時間左右,我哋就關左門,意味都冇乜!整體來講都幾抵食㗎,又有得唱K咁,仲有特別嘅事因為我哋有人生日,依度都好識做咁送
今晚我同老公,早就約左朋友仔食飯唱K慶賀生日,我哋依班打工仔,咁就哽係唔放過休閑時段,放工都要玩盡佢。一黎到依度,我地先入lift,因為佢都有幾層嘅關係,我地就多人,都俾左間唔錯嘅房我地,同層有K Buffet ,可能我地唔夠早,啲扇貝呀蝦呀俾人攞晒,咁都有其他壽司刺身刺身每次就可以攞兩份,我個人就比較鍾意刺身啦,都食咗兩轉,啲三文魚都係好似幾大塊唔錯嘅,另外佢有個打邊爐嘅位置,嗰度就俾你任攞啲嘢食落個鍋度,你就加埋湯底一齊煮熟佢,咁就可以成鍋拎入房食,你知啦年紀都唔使咁要食啲蔬菜類嘅,依個自助模式都幾好,另外都有水果甜品,水果都唔錯嘅,甜品就一般般,仲有冷盤係沙律。
整體來講都幾抵食㗎,又有得唱K咁,仲有特別嘅事因為我哋有人生日,依度都好識做咁送返個生日蛋糕俾我哋賀朋友生日!頭先講過依度甜品就一般,咁,蛋糕又係送嘅,要求唔好咁高啦😉
2018-07-25