2016-03-02 1260 views
情人節加人日,呢個大日子,好姊妹約我去睇優先場,再浪漫啲去戲院小食店買情人節套餐一齊食! 開場前小食部好多人排隊,打晒蛇餅,小食店裝修光鮮,好像糖果屋,色彩繽紛! 終於排到,店員落單好爽手,一個問晒我哋要嘅嘢!另一個負責執!好快比齊我哋! 甜爆谷:叫錯了甜味,焦糖香脆,但爆谷較韌,唔夠脆!所以一般!蘋果梳打x2:呢隻梳打之前已經試過,蘋果味唔會假,唔藥水,梳打夠汽!最正係飲落唔會過甜,好清爽! Happy Cow雪榚:呢隻雪榚之前試過,全素雪榚,以椰奶代替牛奶,套餐只有一杯(果然好sweet)味道有6款,朋友揀咗「鹽味焦糖旋風」,第一次食鹹味雪榚味道幾特別,鹹鹹地,雪榚夠滑!好味! La Flevre's Raspberry Rose Chocolate x2:雖然只有兩粒,好珍貴,朋友形容係最好味嘅朱古力,香濃朱古力外殻,味道有朱古力嘅甘香,包住啲好似藍莓乳酪,唔太甜,好滑,酸酸地!不過食唔出玫瑰花味,好味!店員勤快,一杯雪榚盒內已包一枝匙,所以問店員攞多支匙,見佢好努力左騰右騰搵到比我!辛苦了!唔同情人食都好sweet嘅套餐!

唔同情人食都好sweet嘅套餐!
2016-02-14
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Other)
Celebration
Valentine's Day