2018-09-26 189 views
好耐之前已經見到有好多人介紹依間cafe,因為入面裝修好靚,係香港熱門打卡地方!🌸所以超級期待。✨果然係門口未入到去,已經覺得好靚,一定會影到靚相📸留下美好回憶!另外睇menu已經覺得食物好吸引,d相影得好靚,尤其是飲品menu!野食終於黎到!賣相同menu係一模一樣!依碟意大利麵個人認為係最普通,唔大碟,大約$60左右!味道ok,意粉軟硬度適中,係足料既,都有好多蜆肉同蝦。呢個炸雞好正,係即叫即炸熱辣辣,唔會好乾,有三個醬可以點,係蜜糖醬,芝士醬同番茄醬,本身以為「蜜糖芝士炸雞」係外面包住d蜜糖,入面有芝士拉絲,諗多左😂。另外仲送埋高質素薯條。去到依間餐廳,一定要點甜品,因為真係太太太吸引了!甜品可以叫左先後上。叫左依個曲奇窩夫實無死!唔單止外型吸引,仲要好好食。窩夫一樣即叫即整,夾埋雪糕食一流,不過好邪惡好肥😂飲品方面大讚!外觀好味道好,唔會淨係得個樣!水果茶入面有好多種水果,而且勁大杯足料!一個人飲有d多!提子乳酸唔會淡茂茂!漸變色勁靚❤️最後就係依杯綠茶牛奶,絕對係因為三眼仔而叫😂不過飲落又幾好飲,綠茶味都幾濃!拎住影相都靚📸

coffee  menu

野食終於黎到!賣相同menu係一模一樣!

爆趣蜜糖芝士炸雞

黑魔王曲奇雪糕窩夫

飲品方面大讚!外觀好味道好,唔會淨係得個樣!
熱帶水果茶

水果茶入面有好多種水果,而且勁大杯
足料!一個人飲有d多!
香檳提子乳酸

提子乳酸唔會淡茂茂!漸變色勁靚❤️