約左幾個好耐冇見既大學朋友 住得遠都特登過黎觀塘🥰💕係觀塘新開cafe💫環境寬敞 日式設計😍野食都高質😋最好預先訂位 雖然我地冇訂 但都好好彩有位 指定時間內還枱😆🍠香煎北海道帶子紫薯意大利飯 $128紫色既飯🤣紫薯味唔重 雖然好多汁 但risotto口感做到al dente唔會淋batbat🤣帶子好嫩滑朋友大讚好食~🦀軟殼蟹野菌松露忌廉汁意粉$128個汁好creamy😍軟殼蟹都大隻 炸得好意粉口感都係al dente彈牙 但覺得松露味可以出d👻🍔飛驒和牛漢堡伴炸甜蕃薯條 $138牛肉肉質不錯 味道都重牛味 個麵包好香牛油味🤤以一間唔係專食burger既店黎講 水準已經好好👍🏻蕃薯條係幼身架😍條條都外脆內軟我中意~💕🍰𝐊𝐞𝐭𝐨 𝐇𝐨𝐣𝐢𝐜𝐡𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞🍂 $58🍰𝐊𝐞𝐭𝐨 𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞☕️ $58Keto即係no carbs冇落麵粉 食落同正常cheesecake冇咩分別😆茶味好濃 而且中間少少流心! 好creamy🤩上面pat cream冇咩味 朋友同我一致覺得除左好睇之外冇咩作用🤣另外仲有抹茶同原味~

香煎北海道帶子紫薯意大利飯
🍠香煎北海道帶子紫薯意大利飯 $128