2023-08-05 2307 views
🍚上海小南國太雕醉走地雞雞肉質滑溜~酒味偏濃不過係幾香😋份量再多小小就正🤡瑤柱蛋白炒飯粒粒分明~食到個種落心機炒~材料滿滿啖啖瑤柱香🤤唔係一早整好兜兩兜👍👍百葉小棠菜湯個底味好清甜~會想飲多兩啖😂清淡得黎味道足😍椒鹽小黃魚煎炸得好香口~皮脆肉嫩😋勁香口要讚鮮肉小籠包咬開小小有汁飲~好味亦唔會太咸~皮薄得黎啖啖肉勁推介💯老重慶擔擔麵啖湯味道偏辣~屬於小辣😜唔食辣既觀眾真係三思😂麵質爽口唔偏淋~材料香口令整碗味道剛剛好~小編覺得食得辣要叫黎trytry香蕉豆沙鍋餅初初呢🫣對小編所認識既豆沙鍋餅真係有小小擔心香蕉夾唔夾~不過食過咁多餸都幾滿意~一於要試埋佢~出乎意料既夾!無諗過香蕉味同豆沙唔會搶味之餘仲好好食🤤🤤盛惠💰$7xx好味指數(7級最佳)▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇—————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:小編推介大家食上海野可以試下小南國👣港島區係中環都有分店😎味道係唔錯之餘價錢亦唔係算好貴~員工服務亦有禮貌😉座位寬躺上3-4味餸唔會覺得好逼👍👍
🍚上海小南國

咬開小小有汁飲~好味亦唔會太咸~皮薄得黎啖啖肉勁推介💯

老重慶擔擔麵

香蕉豆沙鍋餅

盛惠💰$7xx

好味指數(7級最佳)
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇

—————————————————