2017-10-03 636 views
中秋節同媽媽食晚飯,見到評語都唔差,所以去試下。可惜食物質素一般,價錢亦唔平,唔值。三個人叫三個主菜,但食物係唔熱,入座時只係晚上6點,只有兩檯客,但食物上檯係常溫。餐湯:粟米忌廉湯~味道算正常餐湯:咸到唔識形容龍蝦湯海鮮意粉-最正常嘅一道菜,但大蝦煮到乾咗,肉質好韌。慢熱肉眼扒-要7成熟,因為母親大人只接受到粉紅色肉,但上檯得5成,而且係唔熱。完全唔值$338。煎青衣魚扒-味道正常,但肉質好“鞋”,而且上檯食物溫度都係常溫。不過紫薯蓉值得一讚。仲叫咗一個焗田螺薯容,可惜賣相唔吸引,而且味道都雖然唔算難食,但都唔好食,所以冇影相。全晚叫咗三個主菜,一個小食。三個人連加一要$829,覺得唔係好值得。試過就算。
中秋節同媽媽食晚飯,見到評語都唔差,所以去試下。

可惜食物質素一般,價錢亦唔平,唔值。

餐湯:粟米忌廉湯~味道算正常
忌廉粟米湯

餐湯:咸到唔識形容

龍蝦湯海鮮意粉-最正常嘅一道菜,但大蝦煮到乾咗,肉質好韌。

2017-10-01