2024-03-19 87 views
農曆新年期間,小編嚟開美孚依一帶,亦去重訪之前去過嘅狼屋cafe~ 🥐 煙三文魚牛角包 😋😋😋😋😋食材新鮮,番茄🍅、青瓜🥒同生菜🥬好爽口、juicy;煙三文魚大大片,好有魚油香,亦有少少黑胡椒;牛角包🥐酥脆,夾埋內餡一齊食,味道冇違和 ☺️ 另配新鮮沙律 🥗 感覺相當健康! ☕️ 意大利泡沫咖啡 😋😋😋😋拉花心心略帶小店人手沖調嘅感覺 😊 啡奶比例好,飲落順滑、啡味濃~午餐 💵💵 約港幣$150/人💁🏻‍♀️ 依間小店已經好多年,小編已經幫襯過好幾次~ 依日紅假,所以有服務費,之前去印象中係唔使加一,一般$130左右就可以,只收現金~ 喺人手得一個嘅情況下,上菜速度算好快 👍🏻 Cafe設計以🐺狼屋🛖為題,區內餐飲小店唔多,屋苑嘅街坊要多多支持依間小店呀~ 💪🏻🙆🏻‍♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk!

🥐 煙三文魚牛角包 😋😋😋😋😋

☕️ 意大利泡沫咖啡 😋😋😋😋

午餐 💵💵 約港幣$150/人

2024-02-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)