5/4那天放了工, 我男朋友來接我收工, 之後去了"新森林"食焗飯, 因為食這裡焗飯都好抵,又有小食, $24的飽肚之選,小食有雞肉串燒,日式 餃子&酸辣冇骨鳳爪美式燒排骨伴香草番茄意粉味道一般, 燒排骨食落一啲都晤"實", 好易咬得開,不過啲意粉就不是好夠汁日式燒牛肉金菇炒烏冬都不錯, 又夠熱, 炒得都好香小食叫了餃子和酸辣鳳爪, 餃子都是一般, 不是太juicy, 加上餃子汁都幾好!鳳爪都不錯, 辣啲仲好我們都另外加$8叫了杯特飲, 有這個......布丁丁奶茶好甜, 不知是什麼布丁, 是冇味的布丁, 奶茶又冇茶味, 完全蓋了茶的味道泡沫朱古力咖啡昔好多粒粒的涼粉,咖啡味都好濃, 但是好像冇放奶&好甜, 朱古力味不夠服務只是一般, 效率雖快, 但欠笑容了,食物質素一般, 特飲是最差, 好鬼甜

日式燒牛肉金菇炒烏冬
都不錯, 又夠熱, 炒得都好香

小食叫了餃子和酸辣鳳爪,
我們都另外加$8叫了杯特飲, 有這個......
布丁丁奶茶

泡沫朱古力咖啡昔

酸辣鳳爪
日式餃子
布丁丁奶茶---冇茶味
泡沫朱古力咖啡昔---冇落奶又好甜
特飲menu
飽肚之選的tea set
$32 (Tea)
酸辣鳳爪
日式餃子