2021-06-28 1290 views
星期六7:30嚟到已經要等位. 睇嚟應該有D料到. 等咗一鐘左右先有位. 入到嚟已經係咩都想試咩都想食既狀態睇到個餐牌重要咁多選擇, 真係一時之間有選擇困難. 經過同朋友們一番篩選. 勝出既佳麗有. 每人一煲自選煲仔飯,  炒通菜同埋九肚魚通菜好有大排檔水準, 夠鑊氣. 得椒鹽九肚魚: 出色, 炸得通透, 上枱熱辣辣. 好好食到主角煲仔飯上塲, 我比較貪心, 叫咗窩蛋牛+ 臘腸 + 咸魚.  飯粒分明, 咸魚係梅春既, 正. 牛肉都淋. 但比我想像中大煲. 睇嚟應該食唔哂白鱔煲仔飯. 呢個OK, 我唔多食鱔都入到口, 唔腥, 重幾爽口. 至於煲仔飯既精華, 我地今次就唔係煲煲有. 我嗰煲就無啦. T_T.  唔通係要睇緣份?!

通菜好有大排檔水準, 夠鑊氣. 得

椒鹽九肚魚: 出色, 炸得通透, 上枱熱辣辣. 好好食