2013-12-15 709 views
鰂魚涌的晚上,真係無咩選擇,但發現想試好耐既黑麥仲開緊門,就入來試一試晚上有SET ,例如羊架個D,但無咩興趣,因為諗住來呢度應該要簡有包既最後叫了SMOKED SALMON  & PUMPERNICKEL PLATE$88,加唔知幾多有杯乳酪,我簡了LIME的.本身已經跟橙汁乳酪唔太甜,酸度也不高,LIME味很薄弱,建議加多2粒主角出場,煙三文魚3片,黑麥包3片,少少的SALAD黑麥包帶少少甜,麥味不會很重,少少脆身,熱熱的包,加上少少咸帶油潤的煙三文魚,連埋辛辣的生洋蔥,再放一點CREAM CHEESE同食,味道的確唔錯,以包呢個角度來看我都好滿意雖然我唔鐘意食包食哂之後,飲埋大大杯乳酪,細細杯的橙汁,其實都幾飽因為好多水份總體來講都幾健康,晚餐有時食呢D LIGHT FOOD都唔錯

乳酪唔太甜,酸度也不高,LIME味很薄弱,建議加多2粒
主角出場,煙三文魚3片,黑麥包3片,少少的SALAD