元朗無限時任食日本和牛放題 任食自助區50款食材 30多款飲品/啤酒 10多款甜品雪糕 呢間整體評分超高 下面再逐一每部份講講 或者直接睇總結都得.先講講佢哋近期做緊咩優惠1️⃣如果讚好分享佢哋 社交平台送竹籠蒸5款時令海鮮2️⃣四人同行壽星免費享用王牌套餐或澳洲和牛套餐3️⃣所有套餐自動升級無限時 任飲任食‼️詳細資料可以睇一睇佢哋社交平台.今次試試佢哋⭐️日本A4和牛套餐$388/位任飲任食自助區食物飲品送任食日式和風雞煲 竹籠蒸海鮮任食10款肉類(日本A4和牛/澳洲和牛/頂級牛肉/牛板腱/封門柳/牛白肉/牛肩胛/五花腩/保濕豬豚肉/雞肉)上面簡單講完套餐有咩‼️但其實你只需要知道 你目標係日本A4和牛佢哋A4和牛 超大塊 油花超靚 分布平均(可睇影片)其實你淨係食佢已經足夠回本今次叫咗壽喜燒湯底 表面加左大蔥佢哋壽喜燒湯底濃度好高 偏鹹偏甜 差少少接近真壽喜燒濃度好似直接食緊和牛壽喜燒咁 $388任食 抵到爛我建議店家 直接轉壽喜燒仲好.佢哋會先上雞煲 有芫荽 豆卜 金菇 紫薯?🤨(雞煲出現咗個叛徒)雞煲OK 幾入味 但唔係重點竹籠蒸海鮮 送咗五款海鮮 ⭐️貴妃蚌 厚肉鮮甜少沙 ⭐️帶子 勁大粒 ⭐️蒜
先講講佢哋近期做緊咩優惠
任飲任食自助區食物飲品
送任食日式和風雞煲 竹籠蒸海鮮
上面簡單講完套餐有咩
‼️但其實你只需要知道 你目標係日本A4和牛
佢哋A4和牛 超大塊 油花超靚 分布平均(可睇影片)
其實你淨係食佢已經足夠回本
今次叫咗壽喜燒湯底 表面加左大蔥
佢哋壽喜燒湯底濃度好高 偏鹹偏甜 差少少接近真壽喜燒濃度
好似直接食緊和牛壽喜燒咁 $388任食 抵到爛
我建議店家 直接轉壽喜燒仲好
雞煲OK 幾入味 但唔係重點
竹籠蒸海鮮 送咗五款海鮮
⭐️貴妃蚌 厚肉鮮甜少沙 ⭐️帶子 勁大粒 ⭐️蒜蓉鮑魚 仲少少識郁 ⭐️海蝦 都新鮮 ⭐️大蜆 超鮮甜重海水味冇沙
自助區
👌🏻小食 有炸午餐肉魚餅薯條
👌🏻甜品 除咗紅豆龜苓膏 豆腐花之外
其他全部都係自家製 木糠布甸 藍莓奶凍 三色啫喱 仲有泡芙雪糕等等
👌🏻飲品 方面的應有盡有 汽水涼茶啤酒都有 仲有自家製夏枯草 冰糖紅棗雪耳
👍🏻外面自助區火鍋配料係高分
食物高質唔錯 而且呢間舖唔多人 張枱又夠大 坐得幾舒服
如果油尖旺區放題 通常都好迫
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_元朗
#熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗) @kumamoto_hot_pot
地址:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
⭐️評分:
味道:4.5/5
環境:4.2/5
服務:4.2/5
抵食:4.5/5
#飲食 #美食 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #元朗必食 #元朗美食 #大西北美食 #天水圍必食 #天水圍必食 #大西北美食 #屯門美食 #屯門必食 #朗屏必食 #朗屏美食 #任飲任食 #放題 #雞煲 #火鍋 #任食火鍋