2019-01-20 1035 views
呢間野真系食左好多年啦! 由開鋪到依家 .以前住系旺角成日都過來食, 雖然現在搬咗去沙田, 但都會心思思想來食雞煲。從然通街都系雞煲同烤魚, 但真系各花入各眼, 可能真喺食到有感情 ,同埋同老闆娘都好熟。(題外話)!!! 好啦 !講返個雞煲先 ,好滑! 好入味! 一直都喺老細自己煮,所以食物質素一直都保持喺度。雖然雞煲睇落唔多,,但喺成個雞煲喺走曬頭同頸。 另外講返個烤魚,都系我最鐘意食既鉗魚,因為無乜骨,肉身好滑,我地叫左四川水煮口味,個湯底好濃郁,真喺好正! 好正! 唯一美中不足系我朋友食唔到咁辣,只系叫左小辣,佢都嗌曬救命,下次要約鐘意食辣既朋友, 挑戰大辣。
呢間野真系食左好多年啦!
由開鋪到依家 .
從然通街都系雞煲同烤魚,
(題外話)!!!
好啦 !講返個雞煲先 ,好滑!
好入味!
  • 雞煲 烤魚