2017-04-27 614 views
作為一個炸物狂熱者, 變肥似乎係必然既結果, 為左減肥, 中午唔食飯去左超市買生果, 點知一俾完錢, 點解會有咁多炸物㗎!! 仲有企位俾你食!! 結果, 作為炸物狂熱者既我, 係廚窗睇住個炸物拼盤, 猶疑左成10分鐘, 終於宣告減肥第0.5 Day 已經失敗…, 講返盒炸物,一盒內咩都有啲, 包括炸雞, 餃子, 花枝丸, 薯塊, 紫薯波及蝦餅, 另外仲有一款組合係將蝦餅換成多春魚。拿到上手全部都仲熱熱地㗎!炸雞係韓式都幾嫩滑,餃子原來係韓式粉絲餃子有啲新意,薯塊唔夠熱唔好食。成盒野當中以花枝丸及蝦餅最得我心, 花枝丸內好多花枝肉, 夠香彈牙又足料, 正! 蝦餅雖然得半塊, 但又係足料又彈牙! 另外紫薯波都唔錯, 紫薯蓉好香! 食罷已經籌謀緊下次黎單獨買呢幾款食!