2014-10-25 797 views
特別同朋友夾定今日入赤柱,諗住兜個圈relax一下,行到海濱附近有d攰同開始餓,但係唔想洗太多錢,就決定係呢間鋪試下。呢個位d鋪都係坐室外既,但係會開哂太陽遮幫d客人擋太陽,同埋坐室外別有一番風味,吹住海風咁食野都係一種享受,起碼係市區冇得咁做咁同朋友叫左兩個漢堡同一份芝士薯條,講左個芝士薯條先啦,芝士薯條係我既至愛!上面鋪滿哂芝士,配埋外脆內軟既薯條,正阿!雖然芝士味唔算太濃,但我覺得岩岩好,合我口味!咁我食既係有菠蘿係入面既漢堡,一開始我怕個味道會唔夾會奇怪,但一食落口咩事都冇,反而成個味道都好夾,仲帶出牛既味道!朋友試既蘑菇漢堡,佢都讚口不絕。唔錯,下次再去赤柱,一定會再幫襯!

2014-09-19
$80 (Lunch)
  • 芝士薯條