2010-01-25 10 views
今晚有特別任務要過中環, 所以出到黎TST食野, 方便之後搭船過海~~晚餐的地點仍然係板前, 食壽司真係食極都唔厭ge~~~TST呢間板前係第一次幫襯, 起初我地仲揾唔到間鋪o係邊tim =____=........入到去的間局唔錯, 面積都幾大我地被安排坐o係bar枱位, 不過冇得自己加水, 幸好d staff都加水加得幾密今次繼續點咗我地最愛的三文魚, 切得厚厚的, 依然係咁好味除此之外, 當然唔少得另一最愛帆立貝啦, 每次食親板前都會叫~~~值得推介ge仲有豚拖羅同芒果龍蝦沙津卷, yummy~~~另外, 我地仲點咗手卷, 北寄貝. 芝味三文魚.......呢一間的水準係我食過咁多間板前最好ge一間壽司大舊d, d飯都實d, 而且服務態度都ok唔怪得之呢間板前o係咁多間分店中排第一位啦
晚餐的地點仍然係板前, 食壽司真係食極都唔厭ge
~~~

入到去的間局唔錯, 面積都幾大
今次繼續點咗我地最愛的三文魚, 切得厚厚的, 依然係咁好味

值得推介ge仲有豚拖羅同芒果龍蝦沙津卷, yummy~~~

呢一間的水準係我食過咁多間板前最好ge一間
壽司大舊d, d飯都實d, 而且服務態度都ok
唔怪得之呢間板前o係咁多間分店中排第一位啦

2010-01-15