2018-07-19 5394 views
落雨落到個人“牛”曬甘,今日唸唔到食乜,同事又提議生記啦!次次唸唔到食乜都會去生記既,唔知典解。如果大家有睇小編我之前寫關於生記既食評都知道我對呢間餐廳唔特別喜歡,皆因d食物唔係好IMPRESSIVE加上佢又標榜自己系米芝蓮,小編就更加覺得唔值呢個稱號啦!但今次呢餐飯系改觀左既,好過前幾次去食,個三色蒸水蛋真系超水準之作,爆好味!豆腐班腩都唔錯,起碼d班腩唔係UN滋甘細粒,西芹蝦仁不過不失啦,整體黎講系好過上次幾倍,覺得都值得米芝蓮推介食府既。今次特意黎幫佢評反,但希望佢KEEP到個水準啦,小編認為好食既餐廳唔少但保持到水準既就真心唔多啦!
西芹炒蝦仁
枝竹火腩豆腐班腩
蒸三色蛋
Other Info. : 記得打去BOOK臺,LUNCH HOUR真系好爆
2018-07-19
$75 (Lunch)
枝竹火腩豆腐班腩
蒸三色蛋