2009-06-23 41 views
由於天氣太熱,所以同朋友行行下街忍唔住買杯凍野飲,我地叫左一杯椰香胚芽可可,$12,惡夢就係咁開始左。首先,得一個唔係好好禮貌既姐姐幫我地叫$$,『你要大杯定細杯』朋友:『標準』(因為張廣告係打住標準,點知你會當o個個係大定細呢?)講完呢句,阿姐面色一沉:『十二!』之後一句野都冇講過,又冇叫我地等陣,又冇講多謝.........響佢整野既途中,我地見到佢拎住個鐵杯畢料入去,呢度都冇咩問題,個問題就係佢畢完野之後,佢開左個水龍頭,fill左d水入去個杯度,之後開始用個機shake.........shake完就倒入個杯度比我地飲................朋友見狀:『你係唔係加左水喉水入去?』阿姐:『o個個入面裝左過濾器。』朋友:『即係水喉水未煲過?』阿姐:『加左過濾器就冇問題。』係唔係真係加左就得天知地知同呢度d員工知......而且個味道仲要淡如水........胚芽都幾多,不過冇椰香同得好少既朱古力味....................好彩飲完今日都冇肚痾,仲可以打食評,不過我再唔會幫襯呢間服務又差,味道又唔合格而且衛生仲係一個謎既happy lemon!講真,飲完真係好u
好彩飲完今日都冇肚痾,仲可以打食評,不過我再唔會幫襯呢間服務又差,味道又唔合格而且衛生仲係一個謎既happy lemon!講真,飲完真係好unhappy!!!!
椰香胚芽可可