2015-07-30 15238 views
其實我係一個超級鍾意鋸排嘅女生。THE STEAKHOUSE 係我想去完再去嘅排房。環境同服務我一定都很滿意,但當日可能有點 full,所以 d staff 未必可以即時到我身邊幫我。 沙律吧每種類食物都有很最少 4-5款品種供選擇,如: 沙律菜、風乾火腿、芝士、醋、油等等 Rib Eye Cap Meat 靚牛係唔同啲 Rib Eye Cap Meat,原來 Cap Meat 係成排Rib Eye 最嫩果部分,所以除咗牛味香濃之外,無筋是基本要求吧,肉質亦份外軟滑。當然,即場食 medium rare 時,一定係最好食。打包拎到返屋企,完全體現倒咩叫靚牛。叮1分鐘,變咗well done 之後,肉質唔會因為叮熟咗變硬,依然軟滑,牛味更濃。 Alaska On Fire 火焰雪山是一個巨型的火焰雪山,外面層皮 ( 其實係微微燒焦了蛋白+糖漿+威士忌) 質感脆脆的,好香酒味。入面包著雪糕球/ 雪葩球 : 開心果味雪糕、Raseberry 雪葩球 ......其他食唔出咩味喇(Copy from menu ISTACHIOICE CREAM,RASPBERRY SHERBE

沙律吧

Rib Eye Cap Meat
靚牛係唔同啲

當然,即場食 medium rare 時,一定係最好食。
Rib Eye Cap Meat 12OZ / 340G
Alaska On Fire 火焰雪山
是一個巨型的火焰雪山,外面層皮 (

(Copy from menu
ITALIAN MERINGUE,PISTACHIO BISCUITS & LEMON CREAM)
Alaska On Fire
總結 : 要獎勵自己,就會再來。I will be back!
Other Info. : Copy from menu : Alaska On Fire 火焰雪山 PISTACHIOICE CREAM,RASPBERRY SHERBET, APRICOT SHERBET, ITALIAN MERINGUE,PISTACHIO BISCUITS & LEMON CREAM
2015-07-24
Rib Eye Cap Meat 12OZ / 340G