2018-11-21 449 views
今日要去紅磡火車站接屋企人,weekday,早咗成半個鐘到,正正下午茶時段,想飲杯奶茶。念住去火車站food court食啲嘢,上到去睇,完全唔掂,得間burger king可以接受,正想買嘅時候,聽到前面條友問有冇奶茶,個counter職員話呢間嘢,咖啡奶茶欠逢,得汽水之類,即刻要走頭。行行吓醒起過隔離個唔記得叫嘜Q商場裡面有個food court。去到行咗一個圈,得呢間可以接受,又平又有奶茶。叫兩餸平平哋,有奶茶fit哂。叫咗猪皮,牛肚,油麵。第一時間飲吓嗰湯先,嘩有料到,有細個嗰時嗰種味。話說小弟,讀書時期,經常幫襯附近車仔麵。大個之後,食暈哂出門嗰幾間,一間近time squares嗰間話雞翼尖好食,另一間近NewwayCEO嗰間話湯底好。我成日食都覺得不外如是,反而,呢間嘢流流哋,都啱我口味。
猪皮牛肚油麵
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea