2018-11-13 542 views
之前朋友已經帶過我黎食㗎啦 印象之中佢嘅新加坡菜都幾正宗同幾好食 今次同媽咪喺銅鑼灣行完街諗唔到食乜 即管問下佢想唔想食新加坡野 佢竟然諗都唔諗舉手讚好 咁就帶佢嚟試吓啦 澳門逸園中心成幢都係食肆好多都要排隊 諗住打定輸數要等位啦 點知有好多空位喎 果然香港人係鍾意食日韓野多啲 天助我也!今次我哋叫做黑胡椒蟹 新加坡喇沙 同埋馬拉盞炒通菜 喇沙同埋通菜呢啲基本野啦 難食既我第二次黎都唔會極力推介我媽咪食啦係咪 而黑胡椒蟹就係我第一次食既 果然冇令我失望 佢嘅黑胡椒炒得好香啲蟹都好新鮮 連我媽都話有喺星加坡食嘅感覺!唯一嘅係呢度價錢都唔算太平 但想尋回正宗新加坡嘢嘅味道都可以再黎嘅!